Over Diakidzz

Stichting Diakidzz is eind 2009 opgericht door een groep vrijwilligers die zich jarenlang inzet voor kinderen met diabetes en hun ouders. De stichting maakt zich hard voor het organiseren van kampen en gezinsactiviteiten, selectief voor kinderen met diabetes.

Stichting Diakidzz wil, door middel van het organiseren van verschillende activiteiten, kinderen met diabetes en hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes helpen een zo normaal mogelijk leven te krijgen. Een leven waarin er goed met diabetes geleefd kan worden. Tijdens deze activiteiten zal de nadruk liggen op een kind kind te laten zijn, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan educatie en lotgenotencontact.

De Stichting Diakidzz is opgericht ter verbetering van het leven van kinderen met diabetes. Het doel van de stichting is het kind, op een speelse doch educatieve wijze, meer inzicht en vaardigheden te geven in het leven met diabetes.

Om de activiteiten aan te kunnen bieden voor een zo laag mogelijke prijs, zijn we afhankelijk van sponsorgelden en inzamelingsacties.

Inschrijving voor onze activiteiten is niet gebonden aan enig lidmaatschap en niet gericht op een bepaalde regio van herkomst.

Stichting Diakidzz is aangemerkt als ANBI
Kamer van Koophandelnummer: 30273936