Het bestuur

Het bestuur van Stichting Diakidzz bestaat op dit moment uit drie leden. De bestuursleden hebben veelal op één of andere manier iets met Diabetes. Hieronder worden de bestuursleden kort geïntroduceerd.

 

bestuur_frederiquewaakopreijers

Frédérique Waakop Reijers,  voorzitter

Hallo, mijn naam is Frédérique Waakop Reijers. Sinds 2009 heeft onze jongste dochter Steffie van Dop diabetes. Bij DiaKidzz hebben we veel geleerd hoe om te gaan met alles wat hier bij komt kijken. Wij zijn allemaal actief bij sportverenigingen en merken dat er veel onbekendheid is over diabetes en de invloed die sport daarop kan hebben. De kampen zijn een goede manier om dit als diabeet zelf goed te leren inschatten. Het meehelpen de stichting meer bekendheid te geven zodat nóg meer kinderen en ouders op een ontspannen en sportieve manier met deze ziekte leren omgaan vind ik een leuke uitdaging.

 

bestuur_tammyfaassen

Tammy Faassen, Secretariaat en verpleegkundige begeleiding

Mijn naam is Tammy Faassen en ik werk als kinderdiabetes verpleegkundige in het Bethesda ziekenhuis te Hoogeveen. Ook ben ik nog werkzaam als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling. In voorgaande jaren ben ik al vaak mee geweest naar diverse activiteiten van de WOK. Door het enthousiasme van de kinderen en de betrokkenheid van de vele vrijwilligers vind ik het een “must” dat deze activiteiten door blijven gaan, vandaar dat ik mij graag wil inzetten voor de stichting Diakidzz!

 

 

aly

Aly Pruijs,  financiën

Ik ben Aly Pruijs en al een paar jaar met pensioen. Als kinderdiabetes verpleegkundige ben ik vele kinder kampen meegeweest. Als ouder van een zoon met diabetes weet ik hoe belangrijk het is je kind in “goede handen” naar een kinderkamp te laten gaan. Ook een gezinsweekend kan ouders van een kind met diabetes en broers en zussen tot steun zijn.